2023

Det är fortfarande mycket blött på sina ställen (mest på 3:an och 8:an). Det rinner just nu lite vatten över fairway på 3:an.
Skadorna efter maskinerna som lagade övergången på 1:an kan vi inte återställa föränn det har torkat lite mera.
På grund av regnet så har vi ingen möjlighet att klippa ett flertal av spelytorna då våra maskiner gör mer skada än nytta. Detta innebär att vissa spelytor kommer vara oklippta tills dess att vi anser att det är torrt nog för att klippa dem.

Vi kommer dock att öppna banan för spel i morgon tisdag 15 augusti. Det kommer fortfarande att vara blött och därför även oklippt.
Vi hoppas att ni har förstående för detta.

Läs hela inlägget »
Etiketter: regn, vattenskada

På grund av den extrema torka och bristen av fairwaybevattning så försöker vi få gräset att överleva genom att s.
 

Läs hela inlägget »
Etiketter: sommartorka 2023

På grund av att många spelare ertappats på banan utan att ha giltig spelrätt eller utan att ha betalat greenfee kommer vi införa tätare greenfee kontroller.
Den som spelar på banan eller slår på rangen ansvarar själv för att aktuell avgift har erlagts. Betalar man med swish säkerställer man att transaktionen har gått igenom.
Spelare som ertappas utan giltig spelrätt (årskort) eller utan att ha betalat greenfee/rangebollar kommer att erläggas en kontrollavgift på 500 kronor.

Läs hela inlägget »

I morgon, söndag 21/5, är drivingrangen stängd för klippning fram till 09.00.

Läs hela inlägget »
Etiketter: range

Under förmiddagen i morgon (fredag den 19 maj) kommer vi att vertikalskära och hjälpså greenerna på hål 5 och 6. Vi kommer att ha provisorisk green under tiden som arbetet pågår.

Läs hela inlägget »
Etiketter: arbete

Vi ber om ursäkt att facebooklänken har försvunnit från hemsidan. Men här kommer lite info.

I dag lördag 13/5 kl 10:00 öppnar vi banan med ordinarie greener, som tyvärr inte är i bra skick. Många saknar grönt gräs. Dom flesta greenerna är vertikalsskurna, hjälpsådda och dressade. Vi hoppas att se resultat av det inom kort.
Fairway är klippt och håller bra skick för årstiden.
Dom närmaste veckorna kommer vi endast att hyra ut golfbilar de som har läkarintyg att uppvisa då det fortfarande är mjukt på flera ställen på banan.
Ordinarie greenfee gäller. Välkommen hi

Läs hela inlägget »
Etiketter: öppning 2023

Prislista för 2023 är upplagd. 

 

Läs hela inlägget »